Sunday, September 26, 2010

Fototurismi kirjeldus

Fototurism

Fototurism on viimastel aastatel üha enam populariseerunud suund turismis. Fototurismi all mõistame lõõgastavat puhkust looduses koos kaameraga. Fototurism tähendab eelkõige pildistamist looduses, piltniku viimist reisikorraldajate poolt aladele ja paikadesse, kuhu külaline igapäevaselt ei satu. Samas kasutatakse ka juba tuttavaid kohti ning kohalikud fotograafid õpetavad nägema ja jäädvustama unustamatuid hetki tuttavates paikades.
Fototurismile on omane enesetäiendamine ehk fotograafia või loodusalaste teadmiste omandamine/arendamine.
Fototurism on parim viis looduse, kultuuri, loodusseaduste jm. tundma õppimiseks! Fotograafia aga parim viis lõõgastumiseks ja uute huvitavate teadmiste ja kogemuste õppimiseks!

Fotokoolitused koosnevad mitmest üksteisega põimuvast komponendist. Fotokoolituse all mõistame terviklikku puhkusepaketti ja põgenemist igapäeva rutiinist.
Fotoretked viivad osalejad unustatud ja veel avastamata paikadesse. Retkedel võime kohata metsaelanikke ja kindlasti näeme rabavaid maastikke. Retke juhib ja saadab kogenud looduse tundja, kel selged "pärismaalaste" liikumisteed ja pesapaigad.

No comments:

Post a Comment