Wednesday, September 15, 2010

kirjeldus hiigelkanuu (midagi erilist)

Kanuumatkad hiigelkanuuga.


Emajõe vesikonnas ja Narva jõel on võimalik kanuumatku teha ka hiigelkanuuga. Hiigelkanuu on suurem, kiirem ja turvalisem, kui väike kanuu. Hiigelkanuusse mahub kuni 10 inimest. Emajõe vesikonnas on head kanuumatka piirkonnad Tartu linn, Alam-Pedja ja Emajõe Suursoo looduskaitseala. Tartus saab kanuust nautida mõnetunnisel retkel linna jõe poolt. Suurtele looduskaitsealadel on mõtekas teha vähemalt päevane matk. Tutvuda Emajõge ümbritsevate soode ja luhtadega. Vaadata kobraste tegevusjälgi ja õigel ajal õigel kohas olles looma ennastki. Narva jõe matk kulgeb pikki Euroola liidu ja Venemaa piiri – suurepärane loodus ja Vene vanausuliste külad ning kirikud.


Seiklusfirma 360 kraadi
+37256456060
Sõtke Märjamaa vald Raplamaa 78318

Seiklusfirma 360 kraadi korraldab kanuumatku hiigelkanuuga Emajõe vesikonnas Tartu ümbruses ja Narva jõel.

Hiigelkanuumatk Alam-Pedjal

Alam-Pedja kanuumatka peateema on eripalgeline sisevete võrk ja Eesti ühe suurima ning puutumatuima loodusega looduskaitseala loodus. Aerutame Emajõel, Pedja jõel, Põltsama jõel. Õhtul üritame kopraid vaadata.

Matk kestab 2 päeva ja maksab 87 EUR. Hind sisalgab varustuse kasutamist, matkajuhi teenuseid, 4 söögikorda. Endal peab kaasas olema magamiskott.

No comments:

Post a Comment